top of page
Logo Spot on Sound.jpeg

over

ons

Studio Yeppe-006.jpg

Bij Spot on Sound willen we verhalen verder brengen in geluid. Niet alleen een perfecte opname, maar een die ook klopt met de kern van het concept. We denken met je mee en creëren alle handvaten om je verhaal zo vorm te geven, dat je er de wereld mee kunt veroveren.  

Bij ons kun je terecht vanaf het begin van je project. Van het ontwikkelen en verder brengen van het idee en hoe je dit het beste kunt vertalen naar een podcast, tot aan de opnames, edit en het maken van de muziek. Dit deden we bijvoorbeeld voor Plotscast. Ook stonden we aan het begin van de NRC Future Affairs podcast.

 

We kunnen ook later in het proces instappen en bijvoorbeeld alleen de eindmix doen. Dit deden we bijvoorbeeld voor De Keerzijde van NRC. In beide gevallen - en alle gevallen daar tussenin - leveren we een perfecte podcast af die aan alle (geluids)eisen voldoet.

Wil je met ons sparren over je idee of over het fantastische medium dat de podcast is? Mail, bel of app met Yeppe voor een afspraak: 06 52211955 &

info@spotonsound.nl.

Studio Yeppe-005.jpg
PlotscastLive-2.jpg

Foto door Merel Hurkmans

Spot on Sound is opgericht door Yeppe van Kesteren.

Yeppe studeerde een blauwe maandag aan de toneelschool Utrecht waar zijn liefde voor verhalen en regie werd aangewakkerd. Pas op zijn 22e besefte hij ‘Ik wil de muziek in’. Hij startte de studie muziektechnologie aan de HKU en begon Spot on Sound. Hij wilde verhalen vertellen in muziek en die ook versterken met muziek. Met live opnames op locatie bracht hij daar een nieuwe dimensie in.

Hij produceerde muziekvideo’s voor onder andere FUSE ensembleDWDDÁslaug en Gayle Skidmore.

Maar waar verhalen en muziektechnologie pas echt goed in samenkomen zijn podcasts. Het bouwen van een verhaal, dat zo goed mogelijk laten klinken en versterken met muziek - dat is de heilige graal. Spot on Sound richt zich nu helemaal op podcasts. Je kunt bij 'releases' onze meest recente podcasts vinden.

bottom of page