Work on your music and audio, together.

Podcast

Wij helpen je naar een solid product zodat je met een goed verhaal de boer op gaat. 

Dit doen we onder andere voor NRC, David Achter de Molen, Finance Ideas en het AD. Neem contact op om te mogelijkheden te bespreken

Opnemen en Mixen

Bij Spot on Sound is er ruimte voor experiment. We passen alles aan jouw concept aan - dus als we denken dat je muziek beter tot z'n recht komt in een oude kerk, of een grote hal, dan gaan we daar opnemen. Uiteindelijk mixen we het af, klaar voor de masteraar.

Muziekvideo's op locatie

We zijn gespecialiseerd in akoestiek en live opnames op locatie. We kunnen een bijzondere opname maken door op een bijzondere manier gebruik te maken van het geluid van de ruimte. Eventueel maken we daar ook een professionele video bij.

Zien? Youtube!

MARKETING

Je muziek zelfstandig uitbrengen is makkelijker dan ooit, maar niet gemakkelijk om alleen te doen. Wij denken met je mee: wat is je verhaal, hoe maken we daar een strategie van en wat voor plan hoort daarbij voor de release? Zo haal je het meeste uit je muziek én benut je social media optimaal.

VRAGEN?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Of heb je een wens, en past dat niet in de dingen hierboven? We zijn benieuwd naar je plannen!

KOFFIE?

We hebben onze studio op de Maliebaan in Utrecht.

​​

06 52 21 19 55

info@spotonsound.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 - Yeppe van Kesteren, alle foto's van Merel Hurkmans